De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Manon Van Engelen

Arnhems meisje in Hasselt neemt je mee op ontdekking in Limburg

vrijdag, 16 maart 2018

Vanaf vrijdag 2 maart neemt Manon Van Engelen onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie is Manon Van Engelen?

Manon van Engelen (41 jaar) is afkomstig uit Arnhem (Nederland) en woont sinds juli 2016 in Hasselt. Manon is leerkracht Nederlands en freelance toetsconstructeur. Ze heeft een passie voor schrijven en blogt over haar leven in Hasselt op Arnhems-meisje-in-Hasselt.blogspot.be. Ze is getrouwd met Antoine en heeft een zoon, Casper van 11, die in het zesde leerjaar op de Catharinaschool zit.

Manon: “Wij zijn naar Hasselt verhuisd, omdat we een voorliefde voor België hebben. We hebben 2 jaar lang een appartement in Gent gehad, waar we elk weekend en elke vakantie naartoe gingen. Uiteindelijk hebben we definitief de stap gezet om te emigreren naar Limburg.”

Manon is een echte Bourgondiër, dus wonen in Hasselt, de hoofdstad van de smaak, is voor haar helemaal geweldig. Ze woont middenin het centrum, dus loopt geregeld even de stad in naar een café of restaurant.

Manon: “Ik hou van Limburg omdat dit een provincie is waar alles te vinden is: gezellige plaatsen (Hasselt heeft bijvoorbeeld de voordelen van een stad, maar niet de nadelen van een té grote stad) en veel natuur. Ik was niet zo’n fietser in Nederland, maar dat is nu anders. Hier ontdekken wij alle fietsknooppunten om Hasselt, heel erg mooi. We hebben inmiddels veel vrienden die ons de provincie willen laten zien, maar zijn nog steeds op ontdekkingstocht. De Limburgers zijn bijzonder gastvrij, waar je ook komt. Zowel zakelijk als privé zijn we door iedereen zo ontzettend lief ontvangen. Dát is voor mij absoluut het Limburggevoel!”

Manon neemt je de volgende 2 weken mee op haar ontdekkingstocht op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.