De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastfacebooker Wouter Bongaerts

Animatiefilmmaker Wouter Bongaerts bijt spits af van 2018 als nieuwe facebookredacteur!

vrijdag, 05 januari 2018

Vanaf vrijdag 5 januari neemt Wouter Bongaerts onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie is Wouter Bongaerts?

Wouter Bongaerts (31 jaar), afkomstig uit en opgegroeid in Genk, is animatiefilmmaker en -regisseur. Oorspronkelijk klaargestoomd om naar het unief te gaan, is hij na een kleine omleiding toch animatiefilm in de C-mine gaan studeren. Wouter regisseert zijn eigen geanimeerde kortfilms en hij werkt ook mee aan langspeelfilms, reclamespots, internetspotjes en tv-generieken als freelancer regisseur.

Momenteel woont hij in Leuven. Hij is het voorbije jaar vooral aan de slag geweest in de animatiefilmstudio “Creative Conspiracy” in Gent, waar hij zijn laatste kortfilm “Panta Rhei” heeft gemaakt. Deze begint nu op de filmfestivals te toeren. Wouter neemt nu een korte pauze na het intensieve jaar van productie.

Tijdens de weekends gaat hij vaak terug naar Limburg.

Wouter: “Voor mij betekent Limburg familie, thuiskomen, warmte, mijzelf zijn en herbronnen. Mijn ambitie voor Limburg is dat de animatiesector verder mag openbloeien en er meer plaatsen mogen komen om als animator in Limburgse animatiestudio's aan de slag te gaan.”

Volg Wouter de komende twee weken op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.